[...] powoli. Sama waga, miałem minimum 79,8kg jakieś 2 tyg temu. Był to okres, kiedy bardzo mało spałem i stres był ostry. Wydaje mi się, że suple tu „pomogły” (ZMA, witaminy, magnesium). Po prostu z racji tych dodatków lepiej się czuję (pomijam vkurva z głodu ;-) ) Suple: Po sniadaniu: Kreatyna 5g, Spalacz x2, Spalacz nr 2 x2, Vaso Fusion x6, [...]
Zaległy wpis: 24.06.2013 - DNT Aeroby Menu: /SFD/Images/2015/12/31/c0051f9d3b8b42c59098d0b6b694a36c.jpg Opis: Menu: Dzień z rana się skomplikował (opis poniżej), ale w kwestii miski nawet dało radę. Bilans zgody z założeniami. Pracę rozpocząłem ok 9, o 15:30 w auto i kolejne 280km do zrobienia, tym razem Poznań- Szczecin. Miska utrzymana idealnie, [...]
Cześć Z braku czasu i w sumie też motywacji, w tym tygodniu nie było rozpisek, co niniejszym w wielkim skrócie czynie. Dzienniki i sukcesy kolegów i koleżanki z forum czytam na bieżąco, lecz nie mam nic ciekawego do wniesienia w wątki Wasze, więc się nie udzielam zbytnio. Sorki. Opis ogólny Menu trzymane na 100%. Wyjątkiem są niektóre źródła makro [...]
Tygodniowe podsumowanie: Mija kolejny „tydzień", wrzucam podsumowanie. Opis ogólny Menu trzymane na 100% od poniedziałku do połowy piątku ;-). W sobotnią noc no limit, w niedzielę nawet nie wiem co będzie, bo nie będę liczył. Od dzisiaj do niedzieli regeneracja. W tym tygodniu poszło w końcu więcej warzyw i (pomijając weekend) źródła były OK. [...]
13.08.2013 - DT Menu: /SFD/Images/2015/12/31/54c203a9e33f4a3da978ff206164e20d.jpg Trening: /SFD/Images/2015/12/31/3f888341428842748f7815c622e950de.jpg Opis: Menu: Menu OK. Znowu trochę kcal w górę. Ciężki dzień był. Wstałem o 4, przygotowanie do porannej siłowni. Już wyczaiłem, że muszę zjeść minimum 1,5h przed, najlepiej 2h. Wtedy jest OK. Potem [...]
[...] ligand to metal molar ratio is prepared, first, by combining the following ingredients: 136.00 ml of water at 50 to 55° C.; 50.78 g of creatine monohydrate; 14.26 g of magnesium oxide; 7.63 g of 85% o-phosphoric acid; and 35.97 g of citric acid. The reaction mixture is heated to about 50 to 55° C. and spray dried. The expected yield of [...]
/ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/35e41e67cb144ddfbb4e90db823c3686.jpg PODSUMOWANIE Nadszedł czas na podsumowanie. Muszę przyznać,że te 10 tygodni minęło naprawdę szybko. Na początku chciałam podziękować za wybranie mnie do testu suplementów firmy HI TEC. Pierwszy raz uczestniczyłam w tego rodzaju przedsięwzięciu i było to dla mnie naprawdę ciekawe [...]